Diverse producten van
Schrik B.V.

Schrik B.V. is uw full-service veiligheidspartner voor de werkvloer.

Diverse producten

EHBO artikelen
Overal waar wordt gewerkt, bestaat de kans op lichte of zware verwondingen aan het lichaam. Door de aanwezigheid van EHBO-artikelen is het mogelijk om de gewonde persoon gelijk eerste hulp te verlenen. In ernstige gevallen kan verslechtering van de toestand van de persoon door de aanwezigheid van EHBO-artikelen worden voorkomen.

Veiligheidssignalisatie
Veiligheidssignalering op de arbeidsplaats is een onmisbaar instrument in de bescherming tegen ongevallen. Het doel van veiligheidssignalering is, op een snelle en gemakkelijk te begrijpen wijze de aandacht te vestigen op voorwerpen en situaties die bepaalde gevaren kunnen veroorzaken.
Absorptiemiddelen
Om doeltreffend te kunnen reageren bij een ongeval met gevaarlijke vloeistoffen is een gamma absorptiepakketten ter beschikking. In het absorptiemiddelenpakket bevinden zich ondere andere absorptievellen, absorptiekussens, absorptieworsten, absorptierollen en absorptievlakken.

Vraag Offerte Aan

Meer informatie over onze producten of en prijsopgave ontvangen? Vul vrijblijvend ons formulier in en wij komen bij u terug!

Ik wil graag info over.. *

Uw Veiligheid Voorop

Neem telefonisch contact met ons op en we helpen u verder met uw veiligheidsvraagstuk.